Hjem > Nyheter > Innhold
American elven College søker å Spark interesse sveising karrierer
Mar 12, 2016

AV JESSICA HICE

For å tiltrekke seg og trene mer sveising fagfolk, forfremmet American elven College lørdag sin tekniske utdanningsprogram.

Ifølge den amerikanske Welding Society og college trenger landet flere 374,000 sveisere av 2024. Samfunnet co-vert lørdagens hendelse, virtuell virkelighet sveising erfaringer og hands-on demonstrasjoner. Lokale bedrifter definerer boder tilbyr informasjon og jobbsøknader for studenter og nyutdannede.

Welding ansikt skjold vises under sveising Expo på American elven College i Sacramento på lørdag den 6 februar 2016. Sveiseindustrien må arbeidere, og høgskolen prøver å tiltrekke studenter å trene dem for sveising karrierer.
Welding ansikt skjold vises under sveising Expo på American elven College i Sacramento på lørdag den 6 februar 2016. Sveiseindustrien må arbeidere, og høgskolen prøver å tiltrekke studenter å trene dem for sveising karrierer. Mark Reese, høgskolens sveising avdeling leder og professor, sa gjennomsnittsalderen for en sveiser er 55. Reese sa en fire-årig utdanning ikke er nødvendig å delta i feltet.

"Studenter som går på skole her har vært ansatt," sa Reese, peker til den jobb styret i sveising klasserommet. American elven College tilbyr sertifisering sveisere er må ha, og fornyer, hvert halvår. "Studenter betaler en $30 donasjon. Hvis de ikke har det, vi ber om at de kommer tilbake senere etter får jobb å hjelpe ut. "

Høgskolen tilbyr fem ulike sertifikater og en sveising teknologi grad. Brandon Beattie, sveising spesialist, sier det er mulig for studenter å få et sertifikat i ett semester, som hver krever opptil 14 enhetene.

REKLAME

Beattie uteksaminert fra American elven College i 2015 med hans sveising sertifisering, til slutt "jobbe seg" for å bli en lys-rail og lokomotiv sveiser med Siemens i Sacramento.

"Siemens har ansatt 40 mennesker siden September-75 prosent fra lokale skoler," sa Beattie. Mest sveising selskaper ser å ansette studenter fordi de ikke har "dårlige vaner" og kan være "bygget" for å utføre en bestemt jobb, Beattie sa.

Beattie sa han skylder sin suksess til høgskolens sveising program.

"Jeg får betalt å ha det gøy," sier han. "Hvis du gjør noe du elsker, det er ikke arbeid."

Jason og Rebecca Summers sa de tidligere narkomane som snudde livet kort tid før Jason begynte å delta på college.

"Dette klasserommet er årsaken endringen," sa Rebecca somre.

I 2008, de sa, Child Protective Services tok deres 1 - og 2-år-gamle sønner. Etter deres gjenopprettingsprosess startet, barn ble returnert og til slutt Jason somre begynte å delta på American elven College.

"Jeg har vært sertifisert i fem år," sa Summers, som arbeider for JB radiatorer i Sacramento.

Trish Caldwell, høgskolens dekan ved teknisk utdanning, sa tekniske avdelinger og tech studenter blir oversett.

"Tech utdanning har forsvunnet i videregående skoler," sa hun.

Caldwell sa hun var begeistret for siste stipend college mottatt som vil revolusjonere programmet.

I 2015, ble fem Northern California høgskoler, inkludert amerikanske elven og andre i Los Rios Community College District, tildelt en $5 millioner stipend for å finansiere den nordlige California Community College amerikanske læretid initiativ.

Ifølge US Department of Labor nettsted, vil programmet opprette en læretid modell for Nord-California.

Ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics er median lønn for sveisere $37,420, med en gjennomsnittlig timelønn på $17.99. Kommersielle drivere, sveising inspektører, selgere og teknikere årlig Tjen mellom $ 47 000 og $55.000. Den høyeste betalende jobben i feltet, som krever en grad, er materialer ingeniør, med en gjennomsnittlig årlig lønn på $87,690.