Hjem > Nyheter > Innhold
Kolonnen & Boom For TIG, Plasma, MIG sveising
May 11, 2016

For å møte de strenge kravene til luftfarts- og kjernefysisk relaterte programmer trenger kolonne og boom manipulators å gi eksepsjonell stivhet og lite nedbøyning under belastning. Andre viktige krav inkluderer glatthet og konsistens aksen bevegelse. I møte disse kravene en rekke kolonne og boom manipulators har blitt designet med høy kvalitet sub komponenter og stress lettet fabrikasjoner som er innlemmet i en design, som gir ledende stabilitet. Denne designfilosofien er overført til større heavy-duty-modellene.


Lys plikt og standardsortiment generelt har flere anvendelighet til romfart og lys presisjon engineering programmer, hvor minimal bombøyning og mangelen på vibrasjon ved full boom forlengelse er viktige faktorer. Alternativer finnes for presisjon boom-(for lineær sveising) eller selv presisjon kolonnen stasjonen (loddrett) utnytte resirkulerende ballen skruen type mekanismer. Som for alle kolonne og boom manipulators kan både boom og kolonnen bevegelser være via presisjon kulelager og føringer. Design inkluderer tykke delen fabrikasjoner som er stress lettet over å sikre høyeste standarder for rett linje og dimensjonale toleranse. Gjeldende sveis prosessene omfatter TIG plasma og MIG/MAG, hvor høyt nivå sveis hodet nyttelast ikke er en primær faktor.


Tung plikt og ekstra kraftig kolonne og boom manipulators deler samme design funksjoner felles for lys og standard plikt manipulators så de også kan brukes for presisjon programmer involverer prosesser som dobbelt Arc-Plasma / TIG. Men disse enhetene vil finne programmet hovedsakelig med MIG/MAG og neddykket bue (SAW) prosesser tilbyr et utvalg av tilleggsutstyr inkludert drevet handlekurver og kongen pin rotasjon av kolonnen. Spesielle overdimensjonert reiser vognene er tilgjengelig å bære alle og sveise prosessutstyr.


Fabrikken plass er en viktig faktor kan da vi tilby modeller som funksjonen telescoping av boom, således minimere krav på baksiden. Bevegelse av delene telescoping er synkron å sikre høyest mulig jevne bevegelse blir opprettholdt.


Alle kolonner og boom manipulators er utformet med en rekke kontroller. Avhengig av størrelsen og plikt, kan boom bevegelseskontroll være via en frekvens omformer type stasjon encoder tilbakemelding.