Hjem > Nyheter > Innhold
Hva er pre-fabrikasjon av rør spoler
May 05, 2016

Pre-fabrikasjon av rør spoler/rør prefabrikasjon linje

Rør spoler er fabrikkert fra en rekke rå rør og rørbeslag (f.eks albuer, flenser, tees, etc.) i fabrikasjon butikker. Rå rør kuttes til ønsket størrelse og flyttet med rørbeslag til et montering bord, hvor noen av komponentene er montert sammen (dvs midlertidig koblet). Den resulterende delstrukturen (del av siste rør spolen) fortsetter med sveise operasjoner (i.e. permanent koblet) før den kommer tilbake til tabellen montering og blir utstyrt med andre spool-komponenter.

Spole montering og sveising kan grupperes i to typer:

  1. -Gynge montering og sveising

  2. -Plasser montering og sveising


Rull montering og sveising betyr viktigste røret kan bli slått av en rullende maskin og montøren eller sveiser har ikke endre sin posisjon til å utføre operasjonen, mens posisjon montering og sveising oppstår når én eller flere grener av viktigste røret overskrider grensen på klarering. Inne slik rettssak har montøren eller sveiser til å flytte rundt de viktigste røret kjøre for å oppnå montering eller sveising. Resultatet tar posisjon montering og sveising vanligvis mer tid å fullføre enn rulle montering og sveising. For å minimere antall posisjon er montering og sveising en av målene for rør spool fabrikasjon sekvensering.


Shop pre-fabrikasjon av rør spoler er et bevist middel for å redusere feltet installasjonskostnader samtidig som den høyeste kvalitet i produktene fabrikkert.
Rør spoler er ofte flens for å gjøre tilkoblingen til andre spoler. Fabrikasjon av disse spoler er vanligvis utført av spesialist fabrikasjon selskaper som er utstyrt med den nødvendige infrastrukturen.
Spesialist produsenter fungere under definert sett med kvalitet ledelse kriteriene for å sikre nøyaktigheten av fabrikasjon for å oppnå roper passer på nettstedet og å opprettholde de nødvendige tekniske parameterne definert av kunden.